Træfældning

Har du brug for hjælp til fældning eller beskæring af et eller flere træer, så kan du trygt vælge Hans Juel Jensen ApS. Vi udfører topkapning, træfældning samt beskæring af alle typer og størrelser af træer – og ønsker du at beholde træet til brænde, så er du mere end velkommen til dette.

Snerydning

Entreprenør Hans Juel Jensen ApS tilbyder hurtig og effektiv snerydning af store såvel som mindre arealer. Foruden den almindelige snerydning udfører vi også saltning og grusning, så vi på den måde mindsker glatføreulykker. Vi tilbyder en fast aftale om snerydning i hele vinterhalvåret, hvor vi vurderer, hvornår der skal ryddes, saltes mm., men du kan også hyre os til enkelte snerydningsopgaver eller glatførebekæmpelse.

Nedbrydning

Har du brug for hjælp til nedbrydning af gamle ejendomme, huse, gartnerier etc., så kan du trygt stole på, at Hans Juel Jensen ApS klarer opgaven.

Vores mangeårige erfaring gør, at vi har udført en masse forskellige varianter af denne type opgave, hvilket sikrer dig et trygt valg, når du har brug for hjælp til nedbrydning og eventuelt salg af inventar. Vi finder altid den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov, hvad enten vi skal overtage hele nedbrydningsprojekter, hyres ind på timebasis og hjælpe med dele af nedbrydningen, eller hvis du ønsker en sparringspartner og hjælp til salg af materialer mm.

Vi vil rigtig gerne være en del af dit næste projekt, så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud.